Gaan gokken in de oceaan

De beste vissen om in een aquarium te houden, kom je gegarandeerd tegen als een of ander slot karakter. Typerend voor slot machines met een oceanisch thema zijn de geluiden en symbolen van deze games, die beïnvloed zijn door de zee. Zo zullen de geluiden aan water doen denken. Ook de figuren zoals zeesterren en bepaalde vissen zijn duidelijke zee-symbolen. Hieronder licht ik enkele van deze spelletjes met een oceanisch thema toe.

Ocean Princess

Als eerste zullen we de aandacht vestigen op de ’Ocean Princess’ game. Het spel dat gebaseerd is op een avontuur in de oceaan biedt verschillende uitbetalingen en bonussen aan. Het bevat drie wielen en vijf paylines en wordt daarom door bepaalde spelers niet echt hoog geacht. Het heeft echter een hoge RTP percentage en biedt de speler ook een grote winningskans. Het ene compenseert dus het andere. Om te starten moet er een bet geplaatst worden. Het bedrag varieert tussen één Euro cent en 125 Euro. Het superieure symbool is het kroon-symbool. Deze vervangt de andere figuren. Resterend bevat de game andere figuren zoals: een krab, een zeeschildpad en zeesterren in verschillende kleuren. Dit spel is ontworpen door Playtech.

Marine Mayhem Mini

De Marine Mayhem Mini krijgt als tweede de eer om belicht te worden. Ook in dit spel staat de oceaan centraal. Het bevat meer dan 27 combinaties van winnende symbolen die de titel allemaal weerspiegelen. Deze bestaan onder andere uit: schildpadden, dolfijnen, walvissen, zeepaarden, tropische vissen en veel meer. Het spel bevat vijf wielen en vijf paylines en is ontworpen door Playtech. Je kan beginnen met een inzet tussen Euro tien cent en één Euro. Je kan je inzet ook verhogen, met een maximum van Euro 5. Het is een traditioneel spel en mensen die ervaring hebben met Bingo spelen, hebben profijt hierbij. Het spel is voor hun namelijk makkelijker.

Reel Strike

Als laatste spel met een Onderwater-thema hebben we ’Reel Strike’. Deze game is gebaseerd op ’hengelen’ en de symbolen zijn een goede weerspiegeling hiervan. De figuren zijn daarom overwegend vissen en variëren van een Red Snapper tot een tuna. Een ieder komt dus aan zijn smaak. Het is gecreëerd door Microgaming en biedt de speler 5 wielen en 15 paylines aan. Het wilde symbool in deze game is de ’fishing reel’. Het geeft de speler een win-combinatie doordat het de resterende symbolen kan vervangen. Bij elke payline bestaat de mogelijkheid om te ’wagen’ tussen 1 en 10 coins. De minimale waarden van een coin is een Euro cent en deze kan oplopen tot vijftig Euro cent.